Audit SEO gratuit, livrat în maxim 3 zile

Audit SEO gratuit, livrat în maxim 3 zile

Dacă întâmpini dificultăți în a atrage vizitatori pe site-ul tău, este foarte probabil să gasești soluția problemelor tale în acest audit seo gratuit.

Completează formularul și iți vom trimite un raport detaliat cu recomandarile de optimizare.


Facebook


Whatsapp


Instagram


Linkedin

Analiză SEO

Daca vrei să generezi mai mult trafic, tot ce trebuie făcut este să urmezi raportul generat după analiza realizata de noi. Iți va arăta toate erorile SEO pe care trebuie să le remediezi pentru a-ți creste scorul și performanta in Google. Aceasta este o primă etapă în optimizarea completă a site-ului tău.

Pentru o analiză completă, este nevoie de un specialist SEO. Apelează cu incredere la echipa noastră de specialisti, completând formularul de mai jos.

audit seo

SEO Checker

Obține o listă completă cu erori care iți diminueaza performanța site-ului și te împiedică să ajungi în primele locuri în motoarele de căutare(Google). Acest audit SEO prioritizează fiecare pas bazându-se pe impactul pe care îl aduce traficului în site și al usurinței în implementare. După ce faci primele modificări, poți relua această auditare ca să vezi dacă îmbunatațirile s-au produs sau dacă ai procedat corect. 

Pentru o restructurare a arhitecturii site-ului, rescrierea conținutului după reguli SEO actuale sau optimizări personalizate, e nevoie de intervenția unei echipei de specialisti SEO.

Viteză SITE

Viteza site-ului a devenit crucială. Nu doar afectează rata de conversii, dar te împiedică să urci în top-ul paginilor cu relevanță în motoarele de căutare. Dacă dorești să ai un ranking bun, e nevoie de o analiză în profunzime a site-ului, nu e suficient să urmarești parametrii comuni de SEO. Această optimizare se va face manual, de un specialist SEO.

audit seo

Verifică Backlinkuri

Analiza unui website nu este completă fără verificarea backlinkurilor active. Audităm ce linkuri duc spre site-ul tău, observăm scorul și autoritatea pe care acele site-uri o au și cum afectează scorul site-ului tău per ansamblu și cum ajută în generarea de trafic. În acest fel poți vedea care linkuri funcționează în beneficiul tău și care necesită îmbunătățiri.

Raport audit SEO

Analiza noastră SEO nu iți arată doar erorile din site, ci iți prezintă pe pași și prioritați care sunt cele mai importante de rezolvat, în ordinea prioritaților. Specialiștii noștri vă pot oferi instrucțiuni pas cu pas cu privire la implementarea acestor optimizări, astfel ca în scurt timp, site-ul tău să performeze organic.

O următoare etapă în acest parcurs o constituie stabilirea unei strategii de comunicare online și implementarea ei cu un buget PPC adecvat.

audit seo

Pentru un audit în profunzime, cu soluții personalizate, iți recomandăm să ne contactezi prin formularul de mai jos.