Materiale publicitare personalizate

Materiale publicitare personalizate – Wernetto

Wernetto este firma romaneasca specializata in domeniul constructiilor din beton armat si structuri de rezistenta, infiintata in anul 2007.

Conducerea companiei se orienteaza in permanenta spre noi tehnici si tendite din domeniul constructiilor, in concordanta cu ultimele cerinte europene privind siguranta si calitatea lucrarilor.

Printre proiectele desfasurate de catre Wernetto enumeram: Sala Polivalenta din Cluj, Grand Parc Rezidence Cluj, Cladirea de birouri Marquad din Sibiu, Institutul de cercetare si inovare din Brasov, Extinderea Spitalului de Oncologie din Cluj Napoca, precum si alte constructii civile, publice sau industriale.

Materiale publicitare personalizate – sugestie de prezentare si personalizare

Pentru compania Wernetto, Koncept Advertising a pregatit mai multe tipuri de materiale publicitare personalizate, potrivite domeniului constructiilor.

Dupa cum puteti observa mai jos, printre materialele publicitare se numara: calendare de birou, pixuri din metal,stick-uri de memorie, power banck-uri , bloc notes, si sacose din panza.

Metode de personalizare a obiectelor promotionale

Printarea UV a fost utilizata pentru materialele precum power banks si calendar de birou. Prin printare directa a fost personalizata sacosa din panza, iar printarea prin gravura cu laser a fost utilizata pentru materiale publicitare personalizate ca: pixuri din metal si stick-uri de memorie.

Aceste tipuri de materiale publicitare promotionale reprezinta o modalitate eficienta de a pozitiona brandul dumneavoastra in mintea clientilor, partenerilor sau potentialilor clienti si colaboratori. Iar acest lucru se va intampla o data ce acestia vor primi materialele. Fiind mereu in contact cu logo-ul companiei dumneavostra vor stii cu usurinta la cine sa apleze in momentul in care vor avea nevoie de serviciile pe care dumneavoastra le oferiti.

MATERIALE PUBLICITARE PERSONALIZATE

Tema articol: identitate de brand, manual de identitate, design grafic, materiale publicitare personalizate.
Daca doriti sa colaboram, va invitam sa ne contactati.
Va stam cu drag la dispozitie.

Flavia Tiloiu
account executive

Your Name (required)