Caseta luminoasa profil de aluminiu si print textil

Caseta luminoasa profil de aluminiu si print textil

Caseta luminoasa profil de aluminiu si print textil reprezintă o modalitate nouă și de efect în comunicarea indoor si outdoor.

Aceste casete pot fi cu expunere pe o parte (simplă față) sau cu vizibilitate pe ambele părți (dublă față).
Pasii in realizarea unei casete luminoase sunt:

  1. Profil aluminiu simpla/dubla fata
  2. Conectori colt si conectori prelungire profile
  3. Module led cu lupa sau fara
  4. Sursa curent electric, transformator de 12 V de exterior sau interior
  5. Material textil pentru imprimat – imprimare UV sau sublimare
  6. Banda PVC de cusut pe textil pentru introducerea perimetrala in profilul de aluminiu

caseta luminoasa profil de aluminiu cu print textil

A. Caseta luminoasa profil de aluminiu si print textil

Aluminiul este des folosit in productia publicitara datorita calitatilor sale exceptionale si a usurintei in prelucrare.
Caseta luminoasa profil de aluminiu si print textil reprezinta baza productiei publicitare, fiind cel mai simplu si elegant mod de a realiza o reclama luminoasa.
Linia profilelor din aluminiu este special conceputa cu forme si nervuri, pentru a asigura o rezistenta mecanica si o eleganta proiectului de productie publicitara.

Tipuri de profile uzuale se impart in profile simpla fata si profile dubla fata. Enumerarea de mai jos reprezinta o parte din solutiile pe care le punem la dispozitie. In functie de specificul proiectului, vom recomanda profile simpla fata, dubla fata, sau/si profile de colt.

caseta luminoasa profil de aluminiu cu print textil

B. Structura metalica caseta luminoasa profil de aluminiu

O caseta luminoasa ce depaseste 1,5 m lungime are nevoie de o structura metalica de sustinere. Aceasta poate fi confectionata din teava patrata, sudata sau cu prinderi mecanice pentru o eventuala demontare si manipulare la nevoie. Structura metalica este vopsita in camp electrostatic pentru a impiedica rugina si croita dupa dimensiunea invelisului exterior al casetei.

C. Print textil

Printul asigura o excelentă difuzare a luminii dată de translucența coatingului, strălucirea culorilor, are un nivel scăzut de reflexie în cazul iluminării din față, sunt elegante si durabile in timp.

caseta luminoasa profil de aluminiu si print textil

D. Instalatie luminoasa cu led-uri de mare putere, cu lupa

Sistemul de iluminare este foarte important, de aceea este necesar sa alegem cele mai potrivite led-uri in functie de adancimea, dimensiunea si gradul de iluminare necesara casetei confectionate.

Variantele de led sunt multiple, enumeram led-uri individuale cu lupa, banda led, module led.
Odata cu led-urile, este necesara instalarea unui transformator de 12V, care va fi calculat in functie de consumul nominal al instalatiei. Intotdeauna vom alege un transformator a carui putere este mai mare cu 15% decat puterea nominala calculata a instalatiei luminoase din caseta.

 

modul led cu 3 becuri transformator Meanweal de exterior led cu lupa

E. Material textil imprimat

Materialul textil imprimat pentru caseta luminoasa cu profil de aluminiu este un material nesifonabil, cu calitati excelente de difuzare a luminii. Se poate imprima cu rezultate deosebite pe printere care functioneaza cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent UV, latex sau prin sublimare pentru materialele cu suport.

 

Pentru cereri de oferta si recomandari, va stam la dispozitie la urmatoarele date de contact:
[email protected] +40745-256.856
Raul Goada
[contact-form-7 id=”1110″ title=”formular contact 2018″]