EXPOZOR – STAND PRODUSE – COUNTER DISPLAY

EXPOZOR – STANDURI PRODUSE – COUNTER DISPLAY

Standuri produse Silvania Gourmet Bio

EXPOZOR – STANDURI PRODUSE – COUNTER DISPLAY.

Conceptul din spatele gamei Bio vine sa intareasca ideea de natura, de ecologic. Alegerea culorilor a fost una evidenta, prezentarea minimalista doreste sa comunica simplitate, lucrul facut din ingrediente putine, dar esentiale.
Expozorul doreste sa prezinte intr-un mod sugestiv, separat de raftul clasic unde se pozitioneaza produsele de acest gen, pentru a evidentia noutatea.

Avem doua modele de stand, un counter display de pus pe masa, langa casa de marcat, la nivelul mainilor clientului si celalalt, tip stand-expozor produse, asezat pe sol, la intersectia unor zone de trafic din supermarketuri.

COUNTER DISPLAY

Sistemul counter display realizat de noi este unul din carton, executat prin print direct pe suport, debitat cu un utilaj Esko, biguit si asamblat. Desenul de mai jos descrie forma desfasuratei obiectului, cu marcajele de taiere si biguire.

expozor - stand produse - counter display
expozor - stand produse - counter display

EXPOZOR – STAND PRODUSE

Materialul prezentat in continuare a fost gandit pentru a deservi zonele de trafic intens in zona de produse Bio, cu un aspect atractiv, prin culori diferentiatoare de cromatica predominanta.
Expozorul are o volumetrie de 150x40x40 cm, lucru care ii permite un volum de incarcare destul de ridicat.
Este proiectat cu 4 polite pentru gamele de produse bio realizate dupa 4 retete diferite, din 4 zone ale lumii cu specific culinar recunoscut. Constructia si materialele folosite permit incarcarea standului cu pana la 10 kg produs/polita.

Mai jos se poate observa desfasurata de constructie a expozorului, grafica si o simulare a produsului finit livrat.

expozor - stand produse - counter display
expozor - stand produse - counter displayAceste expozoare – obiecte promotionale cu utilizare practica pot fi realizate din diverse materiale, de la carton, ca acesta din imaginile prezentate, pana la PVC sau metal.

Un scurt tutorial de montare al unui stand de produse puteti vedea accesand acest link.

Daca aveti un produs de promovat intr-o forma inedita, aveti nevoie atat de creatie cat si de implementarea proiectului, ati ajuns bine pe pagina noastra. Echipa noastra va sta la dispozitie cu urmatoarele resurse: concept creativ, proiectare stand, realizare randari 3D, productie si ambalare.
Pentru solicitari va stam la dispozitie prin formularul de contact de mai jos.

[contact-form-7 id=”1110″ title=”formular contact 2018″]