FARMEC – Porti securitate personalizate

FARMEC – Porti securitate personalizate

Compania FARMEC apare în istoria produselor cosmetice încă din anul 1889, o dată cu nașterea laboratoarele Molnar Moser din Budapesta. In Romania, FARMEC isi face aparitia in anul 1943 in cadrul laboratorului Mol-Mos din Cluj-Napoca, iar in anul 1965 este lansat primul lapte demachiant, Laptele Doina.

Însă, FARMEC și-a intarit pozitionarea pe piata cosmeticelor in anii 1967-1968 cand a devenit primul producător de creme şi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Astăzi, FARMEC se diferentiaza de competitorii de pe piata prin promovarea frumusetii naturale, dorind sa puna in valoare acele mici trăsături care fac diferită o femeie de toate celelalte femei. Mai mult de atat, promisiunea ingredientelor fiecarui produs farmec este aceea de a dezvalui personalitatea fiecarei femei sa adauge lumina, culoare si contrast frumusetii naturale.

Campanie FARMEC – Porti securitate personalizate

Koncept Advertising s-a implicat in campania de comunicare de produs prin construirea de porti de securitate personalizate pentru compania FARMEC.

Campania FARMEC se afla in plina desfasurare din data de 15 noiembrie 2018 in reteaua CORA. Pentru aceasta campanie am realizat aproximativ 120 porti de securitate personalizate.

Va invitam sa vizualizati mai jos cateva modele.

Porti securitate

Materiale din care mai pot fi facute aceste porti de securitate sunt:

  • policarbonat de 3-4 mm,
  • comatex printat caserat cu autocolant printat si laminat
  • HDF

Acesti suporti publicitari pot avea un impact major asupra consumatorului, ei comunica la intrari/iesirile din magazinele unde se regasesc produsele, astfel, vanzarea se poate face targetat pe o perioada de timp, o pozitionare la raft speciala, sau cu persoane dedicate.

Flavia Tiloiu

Koncept Advertising

Daca sunteti in cautarea unui partener care sa va ofere sercicii de strategie de comunicare ce vizeaza lansare de produs nou, campanie promotionala sau o comunicare integrata de marketing, precum si  productia materialelor necesare acestor comunicari, va stam la dispozitie:

[contact-form-7 id=”1110″ title=”formular contact 2018″]