Promovare online

Servicii complete
de promovare online

PPC Ads, Social Media, Webdesign, Webdevelopment, SEO, Branding

16 ani
experiență

Peste 200 clienți în portofoliu

Peste 30 domenii de activitate

Peste 2000 campanii gestionate

Google Partner

Facem promovare online și branding. Avem peste 16 ani de experiență în domeniu.
Avem un portofoliu bogat de clienți care și-au pus încrederea în noi în toți acești ani,
din diverse sectoare de activitate, cum ar fi industria, turismul, construcțiile, IT, medical și altele.

Testimoniale

Rezultate concrete din primele luni?

PPC Advertising!

Campaniile PPC
merg direct la țintă!

Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Youtube Ads, Linkedin Ads

Vrei să atragi mai mulți clienți prin promovare online? Noi suntem specialiști în crearea și gestionarea de campanii pe platforme precum Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Youtube Ads, Linkedin Ads etc. Știm cum să alegem cele mai potrivite cuvinte cheie, audiențe, formate și bugete pentru a-ți atinge obiectivele. Contactează-ne și îți vom arăta cum să obții rezultate maxime cu costuri minime!

Vrei să fii prezent și activ pe rețelele sociale? Noi te putem ajuta să-ți construiești și să-ți menții o imagine de brand puternică și atractivă pe Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin și alte platforme. Creăm și distribuim conținut de calitate, care să ofere valoare și să atragă atenția publicului tău țintă. Interacționăm cu utilizatorii și monitorizăm performanța activității pe social media. Contactează-ne și îți vom face o strategie de social media adaptată nevoilor tale!

Activitatea ta în Social Media e neglijată sau îți consumă timp?

Te ajutăm să te conectezi cu audiența ta. Creăm content după un plan editorial în locul tău.

Promovare online pe un canal eficient?

Email Marketing!

Avem experienta necesara in crearea de strategii de email marketing care sa ofere informatii utile, oferte speciale care aduc clienti fidel.

Vrei să comunici și să promovezi afacerea ta prin email-uri personalizate și eficiente? Avem experienta necesara în crearea și trimiterea de email-uri care să ofere informații utile, oferte speciale, noutăți și alte motive de interes pentru abonații tăi. Folosim cele mai bune instrumente și practici pentru a-ți segmenta și personaliza mesajele, pentru a-ți crește rata de deschidere și de clic și pentru a-ți măsura rezultatele campaniilor. Contactează-ne și îți vom face o strategie de email marketing care să-ți aducă mai mulți clienți fideli!

Vrei să ai un site web care să-ți reprezinte afacerea și să ofere o experiență optimă de navigare pentru utilizatori? Noi suntem specialiști în proiectarea și dezvoltarea de site-uri web sau shop-uri online, care să fie responsive, ușor de administrat și actualizat, sigure și rapide. Folosim tehnologii web actuale și instrumente de webdesign și webdevelopment. Contactează-ne și îți vom face un site web sau un shop online care să-ți depășească așteptările!

webdevelopment-2

Webdesign și Webdevelopment

Vrei să ai un site web care să-ți reprezinte afacerea și să ofere o experiență optimă de navigare pentru utilizatori?

Nu apari în primele
căutari Google?

Optimizează SEO

Facem optimizări SEO Onsite pentru a-ți crește vizibilitatea în mod organic după căutari specifice.

Vrei să fii pe prima pagină în Google? Noi te putem ajuta! Avem experiență și cunoștințe în optimizarea site-urilor web pentru a le face mai vizibile și mai atractive pentru motoarele de căutare. Folosim cele mai bune practici și strategii pentru a-ți crește traficul organic și conversiile. Contactează-ne și îți vom face o ofertă personalizată!

Vrei să ai o identitate vizuală și verbală care să te diferențieze de concurență și să te facă memorabil și recunoscut de public? Noi suntem specialiști în crearea și consolidarea de branduri, care să reflecte valorile, misiunea și viziunea afacerii tale. Creăm elemente de branding precum numele, logo-ul, sloganul, culorile, fonturile, stilul, tonul etc. Contactează-ne și îți vom face un brand care să te reprezinte și să te inspire!

Simți că brandul tău are nevoie de o schimbare?

Îți construim o identitate
vizuală atractivă, folosindu-ne de instrumente, experiență și de creativitate.

Koncept Advertising este Google Partner, o calitate care ne recomandă ca fiind specialiști în publicitatea online pe platformele Google.

Solicită acum o Strategie de marketing personalizată